Wat onze klanten zeggen

Klantervaringen

“Als ik voor de spiegel stond had ik wisselende gevoelens bij mijn steeds dunner wordend haar. Soms ergerde het me, soms was ik er ook boos of verdrietig over. Meestal zei ik tegen mezelf dat ik me niet zo aan moest stellen, dat het nou eenmaal zo was. Tot een goede vriend van me vertelde dat hij een haarstukje had. Wow, een eye opener! Niet lang erna zat ik bij Hans Houwer in de stoel, in een aparte ruimte waar ik op mijn gemak zat. We hebben goed overlegd en na een paar keer komen heb ik een keuze gemaakt. Nu kijk ik weer met plezier in de spiegel.”

“Het was een hele stap om bij De Gelderse Pruikenmaker over de drempel te gaan. Maar ik ben dolgelukkig met mijn pruik. Het leuke is dat ik ermee net even iets beter kan laten zien wie ik eigenlijk wil zijn dan met mijn eigen haar. Die persoonlijke touch is echt super.”

“Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en advies gevraagd bij De Gelderse Pruikenmaker. Daar hebben ze mij vrijblijvend diverse haarwerken laten zien en laten passen. In een rustige en ontspannen privésfeer kon ik mijn beslissing nemen. Er werd alle tijd genomen en met een goed gevoel stapte ik de salon uit. Bij de volgende afspraak heb ik een haarwerk uitgezocht samen met Hans en tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van.”