Haarwerk in verschillende situaties

Dunner (wordend) haar 
of kaalheid

Alle type haaraanvullingen

Denken in oplossingen

De Gelderse Pruikenmaker in Doetinchem biedt door middel van een haarwerk uitkomst bij dunner haar en kaalheid. Bij dunner wordend lang haar is het zetten van trenzen een mogelijkheid.

Pruik alopecia

“Voor iedere vorm van haaraanvulling is er een oplossing. Al dertig jaar lang geeft het hem veel voldoening om zijn vak uit te oefenen. Gebruik maken van de nieuwste technieken en trends zijn daarbij voorwaarde.”

Samen voor een natuurlijke uitstraling

Kaalheid en/of dun haar

Bij kaalheid en/of dun haar werkt Houwer met haarstukken van hoogwaardige kwaliteit haar. De haarstukken zijn kant en klaar te leveren, maar ze kunnen ook met de hand op maat voor de klant gemaakt worden.

“Na een uitgebreid adviesgesprek en de uiteindelijke keuze moet het zo zijn dat het haarwerk niet van het echte haar van de klant te onderscheiden is en dat het ook zo aanvoelt. Het haarstuk wordt met clips aan het eigen haar bevestigd, gaat lang mee, is gemakkelijk aan te brengen en af te nemen, zit altijd goed en is gemakkelijk zelf te onderhouden. Voor lang haar zijn trenzen de oplossing om een nieuwe, natuurlijke look te creëren en weer te genieten van prachtig vol haar. Waar men ook voor komt, samen gaan we voor een mooie, natuurlijke uitstraling.”

Klantervaringen

Wat onze klanten zeggen

“Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en advies gevraagd bij De Gelderse Pruikenmaker. Daar hebben ze mij vrijblijvend diverse haarwerken laten zien en laten passen. In een rustige en ontspannen privésfeer kon ik mijn beslissing nemen. Er werd alle tijd genomen en met een goed gevoel stapte ik de salon uit. Bij de volgende afspraak heb ik een haarwerk uitgezocht samen met Hans en tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt van.”

“Het was een hele stap om bij De Gelderse Pruikenmaker over de drempel te gaan. Maar ik ben dolgelukkig met mijn pruik. Het leuke is dat ik ermee net even iets beter kan laten zien wie ik eigenlijk wil zijn dan met mijn eigen haar. Die persoonlijke touch is echt super.”

“Als ik voor de spiegel stond had ik wisselende gevoelens bij mijn steeds dunner wordend haar. Soms ergerde het me, soms was ik er ook boos of verdrietig over. Meestal zei ik tegen mezelf dat ik me niet zo aan moest stellen, dat het nou eenmaal zo was. Tot een goede vriend van me vertelde dat hij een haarstukje had. Wow, een eye opener! Niet lang erna zat ik bij Hans Houwer in de stoel, in een aparte ruimte waar ik op mijn gemak zat. We hebben goed overlegd en na een paar keer komen heb ik een keuze gemaakt. Nu kijk ik weer met plezier in de spiegel.”

9.4/10

recensies DGP

De meest gestelde

Vragen

Ergens zie ik er best wel tegenop om een pruik te nemen. Heeft iedereen dat?

Vrijwel alle mensen moeten echt even wennen aan het idee van een haarstuk of haarwerk. Heel begrijpelijk, want het verlies van het eigen haar gaat altijd gepaard met emoties. En natuurlijk spelen die ook een rol bij een oplossing voor het haarverlies.

Ik wil er geen spijt van kregen dat ik een pruik neem...

Als vakmensen willen wij dat ook niet. We nemen de tijd voor u. Tijdens een kennismakingsgesprek ziet u wat er mogelijk is met haarwerken en haarstukken. En wat deze oplossing voor uw verschijning kan betekenen. Veel mensen kiezen ervoor om bij dit gesprek ook hun partner, een vriend, vriendin of een familielid aanwezig te laten zijn.

Wat als het haarverlies niet erg doorzet. Is een pruik dan de oplossing?

Regelmatig adviseren wij een andere oplossing dan een pruik. Bijvoorbeeld als door een ijskapbehandeling tijdens de chemokuur het haarverlies wordt beperkt. Laat u informeren over deze alternatieven waarmee u er ook verzorgd uitziet.

Contact

& vergoeding

Hans Houwer: “Bij haaraanvulling kunnen we u adviseren over vergoeding vanuit de basisverzekering en mogelijk ook over een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering die u heeft. Wij regelen de vergoeding rechtstreeks met uw zorgverzekeraar.” Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van haarwerken en over de manier waarop de Gelderse Pruikenmaker u van dienst kan zijn? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak.

15 + 8 =